Mistrzostwa odbyły się w twierdzy Boyen w Giżycku. Sąsiedzi musieli zmierzyć się m. in. z ekipami z Giżycka i Orzysza. Zwycięski skład tworzyli Sławomir Dudziak - prezes Stowarzyszenia, Jacek Bednarski oraz Dariusz Górny – kucharz.
Grochówkę oceniali jurorzy: Ola Juszkiewicz – zwyciężczyni 9 edycji Master chef Polska, Dariusz Baryga – szef kuchni oraz Jacek Żyrok – uczestnik 9 edycji Master Chef Polska. Zupa ugotowana przez Sąsiadów okazała się najlepsza. Nagrodę zwycięzcom wręczył zastępca burmistrza Giżycka Cezary Piórkowski.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.